Wednesday, April 11, 2012

3 BEVDEY SONG RECORDING

Tarannum, M.Prakash, Dilip Sen & Sangeeta Kopalkar


2nd and 3rd song of Shivco Arts “3 Bevday” 

It was recorded on 10th April 2012 at D J Supersound recording studio Andheri west Mumbai. Penned by M.Prakash, songs are rendered by Tarannum Malik (What’s Your Rashee, Delhi Belly & Ek Tha Tiger fame), and Sangeeta Kopalkar (popular in many live programmes & many video albums).

Film has music by Dilip Sen-Sameer Sen. Film is being Produced & Directed by Pradeep Anand with Saruk K.B as co-producer, film will be introducing Jagdeep, Asrani & Shakti Kapoor as “3 Bevde”. Film also has Ehsaan Qureshi, Sunil Pal, Mushtaq Khan, Ali Khan, Pradeep Anand, Manoj Bakshi, Dilip Sen & Juniour Mehmood in pivotal roles.


Ehsaan Qureshiiiiiiiii, Junior Mehmood, Mushtaque Khan & Ali Khan

फिल्म "३ बेवडे" के दूसरे व तीसरे गीत की रिकार्डिंग.

शिवको आर्ट्स की प्रथम फिल्म "३ बेवडे" के दूसरे व तीसरे गीत की रिकार्डिंग तरन्नुम मालिक ( फिल्म 'व्हाट्स योर राशी', 'डेल्ली बेल्ली' व 'एक था टाइगर' फेम) व संगीता कोपलकर की आवाज़ में रिकार्ड किया गया जिसके गीत एम्. प्रकाश ने लिखे हैं.

फिल्म में संगीत दिलीप सेन - समीर सेन का हैं, व निर्माता निर्देशक हैं प्रदीप आनंद, सह निर्माता सरुक के.बी. हैं, फिल्म में जगदीप, असरानी व शक्ति कपूर "३ बेवडे" की मुख्या भूमिका में हैं, साथ ही एहसान कुरैशी, सुनील पाल, मुश्ताक खान, अली खान, प्रदीप आनंद, मनोज बक्षी, दिलीप सेन और जूनिअर महमूद भी ख़ास भूमिकाओ में हैं. 


Tarannum

Sangeeta Kopalkar